Relax masaza

Relax masaza

20 €

Relax masažom se poboljšava cirkulacija i podstiče opuštanje mišića. Ovom masažom se otklanja napetost i eliminiše negativan uticaj stresa. Nežnim pokretima uklanjaju se mrtve ćelije, neguje i zateže koža.

Smatra se da je stres među glavnim uzrocima visokog procenta bolesti savremenog doba. Kombinacijom modernih i tradicionalnih terapeutskih tehnika uklanjaju se simptomi stresa i ublažavaju posledice hroničnog i akutnog stresa. Individualno, kroz razgovor sa pacijentom i dijagnostiku problema pronalaze se polazne tačke za antistres terapiju, a potom se prati napredak i prilagođava dalji tretman. 

Ključno pravilo individualnih tretmana u ordinaciji je jedan pacijent, jedan terapeut, jedan tretman. Fizioterapeuti, maseri i kiropraktičari ordinacije pacijentu pod stresom posvećuju punu pažnju. Za najbolje rezultate u borbi protiv hroničnog i akutnog stresa preporučuje se dugoročan antistres tretman koji, zahvaljujući sveobuhvatnom i individualnom pristupu pacijentu, štetne posledice koje stres ostavlja na pojedinca trajno ublažava, ili u potpunosti eliminiše. 

Najčešći terapeutski postupci sa visokim antistres učinkom su manuelna i hidromasaža, elektroterapija i ultrazvučna masaža, kiropraktika vratnog i lumbalnog dela leđa, vežbe istezanja i jačanja, kao i rasteretne kinezitejping tehnike. Adekvatna kombinacija teraupetskih tehnika određuje se prema svakom pacijentu pojedinačno, a među najznačajnijim faktorima su simptomi koje pacijent oseća. 

Simptomi koji ukazuju na izloženost stresu i neophodnost lečenja stresa mogu biti: ubrzani rad srca, visok krvni pritisak, migrena, glavobolja, nesanica, hronični umor, smanjen ili pojačan apetit, smanjena rada sposobnost, fizička napetost, preterano pušenje i konzumiranje alkohola, česte promene raspoloženja. 

Dugogodišnje iskustvo pokazalo je da pacijenti koji su u ordinaciji pobedili akutni stres, ostaju verni ordinaciji i u saradnji sa fizioterapeutima, kiropraktičarima i maserima ordinacije nastavljaju da uspešno održavaju dobro zdravlje organizma. Zdravlje ne predstavlja samo odsustvo bolesti, već i opšte dobro stanje organizma i osećaj spokoja.

Podijeli na socijalnim mrezama

Pregled kategorije
Povratak na meni